Cursus - Ontwerp je eigen tuin

Ontwerp je eigen tuin

Wil je graag een andere indeling in je tuin? Vind je het leuk om zelf met een ontwerp aan de slag te gaan maar kun je hierbij wel wat professionele hulp gebruiken, dan is deze cursus wellicht iets voor jou.

Wat gaan we doen? 

In deze cursus werk je aan een tuinontwerp voor je eigen tuin.

De eerste bijeenkomst breng je je eigen tuinstijl in beeld en ga je aan de slag met een ‘vlekkenplan’. Hiermee analyseer je grondig jouw eigen situatie.

Vervolgens begin je aan je eigen schetsontwerp en krijg je een huiswerk-opdracht voor de volgende bijeenkomst. De tweede bijeenkomst gaan we je ontwerp verder uitwerken en leer je met welke factoren je rekening moet houden om van jouw tuin een fijne, groene plek te maken. 

Omdat ontwerpen creativiteit van je vraagt en dit niet altijd lukt op een gepland tijdstip, bied ik je na de tweede bijeenkomst nog een extra feedbackmoment waarop we met elkaar nog eens naar je uiteindelijke ontwerp kunnen kijken.

Praktische informatie:
Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van ieder 2,5 uur en kost 225 euro. Naast koffie/thee en iets lekkers ontvang je de benodigde tekenmaterialen en een naslagwerk met praktische informatie.

Omdat we werken in groepen van maximaal 4 personen is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht.

Heb je hierna de smaak te pakken en wil je nog meer leren? Dan is onze workshop ‘Beplant je tuin‘ een goed vervolg op deze workshop.

Data: naar agenda

-

Regelmatig organiseren wij cursussen en workshops op het gebied van tuinen.
Houd de agenda in de gaten voor ons aanbod.

Heb je zelf een idee voor een workshop of wil je een aanvraag doen? Laat het ons weten.

Workshop
Workshop
Workshop

-