Wie ben ik?

Karin Boone, bedenker en oprichter van Tuinlokaal

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Goes waar wij de gelukkige eigenaren zijn van een bijzondere tuin. Een grote, oude stadstuin waar van alles te zien en te beleven is; natuurlijke bloemenborders, schaduwborders, stinzenbeplanting, kippetjes, egels, veel vogels, oude muurtjes, fijne zitplekjes en onze grote trots de eeuwenoude Ginko Biloba.

De tuin is voor mij de fijnste plek van het huis. Ik kan er ontspannen, mezelf flink uitsloven, experimenteren, m’n hoofd leegmaken, lekker mijmeren, wegdromen…..

Ginko

Nadat ik in 2019 de opleiding voor Ecologisch tuinontwerper in Amsterdam heb gevolgd, ben ik tuinen gaan ontwerpen voor anderen. Met anderen even ‘boeren’ (zoals mijn oma een rondje door de tuin lopen noemde) in de tuin vind ik heerlijk. Samen zie je meer en kom je tot de beste ideeën en oplossingen. Als ik die ideeën dan vervolgens creatief mag uitwerken in een mooi ontwerp maakt me dat gelukkig. Een fijne tuin gun ik iedereen. Ik draag hier dan ook graag een steentje, of beter gezegd: een plantje, aan bij.

Naast dat Tuinlokaal ontwerpt en beplant is Tuinlokaal ook een broedplaats voor groene ideeën. Een plek waar we vooral kunnen leren en elkaar inspireren.

Karin